Google Chrome GPO not working

View previous topic View next topic Go down

Google Chrome GPO not working

Post  bwelshon on Thu May 08, 2014 5:54 pm

I built a GPO using the Google Chrome 31 for Windows 7 and later which is not working as expected. The two things this is supposed to do is to set a specific home page and route users through our proxy server.

When logging in on the client machine I see the GPO is applied but the page being loaded is not the page I entered and the Change proxy settings button in the browser is grayed out.

The version of Chrome on the system is 34.0.1847.116 m.

Thanks, Bob

bwelshon

Posts : 12
Join date : 2014-02-26

View user profile

Back to top Go down

Let's go thru the basics...

Post  jeremym on Thu May 08, 2014 6:39 pm

1. Look at the GPO's guts when you edit the entry. What version of the Pak is it? http://screencast.com/t/u6vl9U3h

2. In the SAME GPO, does "Winzip 14" work.. or anything else? Can we rule out you NOT getting the GPO?

3. Time to look into the log files. Logs are always in username\appdata\local\policypak

4. Run GPupdate then read the last "run" of ppuser.log or ppswitched.log to see what's going on.
avatar
jeremym

Posts : 82
Join date : 2013-01-29
Location : Philadelphia

View user profile

Back to top Go down

Re: Google Chrome GPO not working

Post  bwelshon on Tue May 13, 2014 12:22 pm

PAK version is 3.9.603.1.

I added Adobe Systems Acrobat Reader XI to the same GPO, made a small change, and that change is running fine on the user workstation after logon, so definitely seems to be something with the Chrome application.

I have run a PPLOGS from the system and will send via email.

Thanks

bwelshon

Posts : 12
Join date : 2014-02-26

View user profile

Back to top Go down

Re: Google Chrome GPO not working

Post  Salman on Thu May 15, 2014 10:56 am

The logs shows that Chrome stuff is applying and required values are being written in regedit. So, doesn’t seem to be a PolicyPak issue.

Sal Younis
PolicyPak Software Technical Support
avatar
Salman

Posts : 11
Join date : 2014-02-04

View user profile

Back to top Go down

Re: Google Chrome GPO not working

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum